Over Caroline aan de Stegge

Over Caroline aan de Stegge

Caroline aan de Stegge, moeder van twee zoons, runt inmiddels sinds 2004 praktijk Evers aan de Stegge praktijk voor Natuurgeneeskunde bij Stress gerelateerde klachten.

Zij heeft een internationaal erkende Bachelor degree in de Complementary and Alternative Medicine behaald bij Saxion Hogeschool (NVAO geaccrediteerd) en de academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum. Haar masters graad in de bedrijfskunde & civiele technologie heeft zij behaald aan de Universiteit Twente en ingezet als ingenieur en adviseur van civieltechnische projecten bij Rijkswaterstaat, aannemersbedrijven, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en Ingenieursbureau Amsterdam.

Ze is aangesloten bij de beroepsvereniging NWP en daarmee ingeschreven in het beroepsregister van het RBCZ en klachtencommissie KAB.

Bekijk voor meer referenties mijn Linked-in profiel>>

Vanaf 2010 opende zij een tweede praktijk in Amsterdam en werkt daar samen met Marc Evers. Al snel sloten Adinda van Schagen en Mariëlle Lievense zich bij de praktijk aan.

Allen zijn natuurgeneeskundige aangesloten bij diverse verschillende beroepsverenigingen en klachten commissies en voldoen zo aan de nieuwe wet WKKGZ