Contact en Tarieven

Contact en Tarieven

Contact

Amsterdam, Churchilllaan 1, +31 6 45 255 960

Weesp, Oudegracht 55 +31 6 244 71 636,

U kunt bellen of een sms of whatsapp bericht sturen.

Laat bij geen gehoor een voice mail bericht achter of (bij voorkeur) een sms/whatsapp bericht.

Tarieven

  • 1 uurs consulten € 95 ,- : Natuurgeneeskundige analyse gesprek en behandeladvies met keuze uit leefstijl-, voeding-, suppletie-, detox-, kruidengeneeskunde advies, primaire reflex inhibitie /stress release).
  • 30 minuten consulten € 60,- Amsterdam / €58,- Weesp: Vervolgconsult leefstijl-, voeding-, suppletie-, detox-, kruidengeneeskunde advies en Body Stress Release.

Betaling per consult met pin-automaat. U krijgt een kwitantie per email gestuurd.

Vergoeding

Indien u een aanvullende verzekering hebt worden de consults waarschijnlijk (gedeeltelijk) vergoed. Al onze teamleden zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en klachtencommissies voor natuurgeneeskundige behandelwijzen.

Met de AGB zorgverlenerscode kunt u bij uw zorgverzekeraar informeren of de consulten vergoed worden bij een van onze teamleden.

Wij geven geen restitutie mocht een verwachtte en/of door verzekeringsmaatschappij toegezegde vergoeding onverhoopt uitblijven.

  • Caroline Evers – aan de Stegge AGB-zorgverlener code 90-043778, lid van NWP, KAB en RBCZ.
  • Adinda van Schagen AGB-zorgverlener code 90048963, lid VBAG, RBCZ en BSRAN.
  • Marc Evers AGB-zorgverlener code 90 – 043777 lid van BSRAN en CAMCoöp.
  • Marielle Lievense AGB-zorgverlener code 90-058920, lid VBAG, RBCZ en BSRAN

Waarneming

Het team neemt voor elkaar waar in geval van afwezigheid. Kunt u ons expliciet kenbaar maken als u daar bezwaar tegen heeft?

Overige informatie

www.nwp-natuurgeneeskunde.nl
De Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst (NWP) is een organisatie van zelfstandige, professionele beoefenaars van natuurgeneeswijzen. De NWP controleert de kwaliteit en betrouwbaarheid van de bij haar aangesloten leden onder andere door nascholing.

www.vbag.nl
De afkorting VBAG staat voor Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze. Wij zijn een beroepsvereniging voor zelfstandige, professionele beroepsbeoefenaars van natuurlijke geneeswijzen. Sinds 1984 zorgt de VBAG in uw belang dat de kwaliteit van haar leden gewaarborgd blijft en dat zij meeprofessionaliseren in de ontwikkelingen van deze tijd. Door middel van o.a. strenge selectiecriteria waaronder opleiding, een registratiesysteem, beroepscode, een klacht- en tuchtregeling en de verplichte bij- en nascholing is in de loop der jaren een bestand van bekwame en deskundige natuurgeneeskundigen opgebouwd.

Klachten

Indien u klachten heeft over de behandeling van een van ons, dan kunt u deze natuurlijk met een van ons bespreken. Komen we er samen niet uit, dan kunt u in dat geval contact opnemen met een van de klachtencommissies waarbij we zijn aangesloten:

www.kab-klachten.nl

www.camcoop.nl 

www.vbag.nl