Contact en Tarieven

Contact en Tarieven

Contact

Weesp, Oudegracht 55 +31 6 244 71 636,

Amsterdam, Churchilllaan 1, +31 6 45 255 960

U kunt bellen of een sms of whatsapp bericht sturen.

Laat bij geen gehoor een voice mail bericht achter of (bij voorkeur) een sms/whatsapp bericht.

 

Tarieven

  • € 95 ,- Natuurgeneeskundige analyse gesprek, leefstijl- en behandeladvies. (60 minuten)
  • € 95,- Primaire reflextherapie en trauma release. (60 minuten)
  • € 58,- Vervolgconsults Natuurgeneeskunde, Orthomoleculaire geneeskunde, voedingadvies, detox, kruidengeneeskunde, Body Stress Release. (30 minuten)

Kosten zijn exclusief de kosten voor eventuele fytotherapeutica en voedingssupplementen. De fytotherapeutica en supplementen leveren we niet uit voorraad en kunt u bij een (internet) apotheker of drogist bestellen.

Vergoeding

Indien u een aanvullende verzekering hebt worden de consults waarschijnlijk (gedeeltelijk) vergoed. Informeer altijd voor de zekerheid bij uw zorgverzekeraar of een consult onder de dekking van uw polis valt. Wij hebben die informatie niet voor u.

Met de AGB zorgverlenerscode kunt u bij uw zorgverzekeraar informeren of de consults vergoed worden bij onze teamleden:

  • Caroline Evers aan de Stegge AGB-zorgverlener code 90-043778, lid van Beroepsvereniging NWP. Aangesloten bij KAB en NIBIG. Natuurgeneeskundige gespecialiseerd in Fytotherapie, Voedingsgeneeskunde, Primaire Reflex Therapie volgens de RPRM methode, Stress release: Trauma- en Lichaamsgerichte stress therapie mbv kinesiologie.
  • Marc Evers AGB-zorgverlener code 90 – 043777 lid van BSRAN. Gespecialiseerd in Trauma/Stress release en Primaire Reflextherapie volgens de RPRM methode, leefstijl coaching.
  • Marielle Lievense AGB-zorgverlener code 90-058920, lid VBAG. Natuurgeneeskundige gespecialiseerd in Lichaamsgerichte stress therapie en Arbeidspsychologie.
  • Adinda van Schagen AGB-zorgverlener code 90048963, lid VBAG. Natuurgeneeskundige gespecialiseerd in  Life science therapie en Lichaamsgerichte stress therapie.

 

Overige informatie

www.nwp-natuurgeneeskunde.nl
De Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst (NWP) is een organisatie van zelfstandige, professionele beoefenaars van natuurgeneeswijzen. De NWP controleert de kwaliteit en betrouwbaarheid van de bij haar aangesloten leden onder andere door nascholing.

www.vbag.nl
De afkorting VBAG staat voor Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze. Wij zijn een beroepsvereniging voor zelfstandige, professionele beroepsbeoefenaars van natuurlijke geneeswijzen. Sinds 1984 zorgt de VBAG in uw belang dat de kwaliteit van haar leden gewaarborgd blijft en dat zij meeprofessionaliseren in de ontwikkelingen van deze tijd. Door middel van o.a. strenge selectiecriteria waaronder opleiding, een registratiesysteem, beroepscode, een klacht- en tuchtregeling en de verplichte bij- en nascholing is in de loop der jaren een bestand van bekwame en deskundige natuurgeneeskundigen opgebouwd.

Klachten

Indien u klachten heeft over de behandeling van een van ons, dan kunt u deze natuurlijk met een van ons bespreken. Komen we er samen niet uit, dan kunt u in dat geval contact opnemen met een van de klachtencommissies waarbij we zijn aangesloten:

www.kab-klachten.nl

www.nibig.nl

www.vbag.nl